Prevodilkacka agencija logo

Naslovna > Najčešće postavljana pitanja

Najčešće postavljana pitanja

U narednom odeljku dali smo odgovore na pitanja koja nam naši klijenti najčešće postavljaju. Ukoliko vašeg pitanja nema na donjem spisku i ukoliko na njega ne možete da nađete odgovor na stranicama naše internet prezentacije, molimo vas da nas kontaktirate na email adresu info@prevodilacka-agencija.co.rs

Kolika će biti cena prevodilačke usluge?

Za koliko vremena prevod može biti završen?

Da li pružate i dodatne usluge vezane za materijal koji se prevodi?

Kakve garancije dajete za kvalitet prevoda?

Odgovori:

Kolika će biti cena prevodilačke usluge?

Cene prevodilačkih usluga zavise od više činilaca. Pokušali smo da sistematizujemo cene po kategorijama materijala i klijenata. Detalje možete videti na strani Cene prevodilačkih usluga.

Za koliko vremena prevod može biti završen?

Uobičajeno vreme prevođenja zavisi od obima i složenosti teksta, od nivoa lekture klijent zahteva, kao i od potrebe za overom sudskog tumača. Možete očekivati da prosečan tekst od nekoliko strana bude završen u roku od 2-5 radnih dana u zavisnosti od obima i tipa usluge. Za veće projekte dinamika izrade je oko 40-50 prevodilačkih strana dnevno. U situacijama kada je prevod potreban hitno ili u kraćem roku, moguć je dogovor.

Da li pružate i dodatne usluge vezane za materijal koji se prevodi?

Da. U skladu s našom delatnošću, u mogućnosti smo da pružimo i dodatne usluge. Neke od njih su standardne i uračunate u cenu prevoda, kao što je gruba obrada teksta. Neke se mogu dodatno naručiti i obuhvataju dopunsku obradu teksta, korespondenciju i slično. Naš tim se sastoji iz stručnjaka u oblasti jezika i medicine koji može odgovoriti na sve zahteve klijenta vezane za obradu i upravljanje materijalom.

Kakve garancije dajete za kvalitet prevoda?

U mogućnosti smo da garantujemo kvalitet prevoda pečatom sudskog tumača. Pored toga, godine iskustva i mnoštvo zadovoljnih korisnika garancija su kvaliteta našeg rada. Garanciju kvaliteta naših usluga u skladu sa standardima medicinskog jezika možemo pružiti kroz ugovor s klijentom. I bez toga, uvek smo spremni da saradjujemo sve dok prevod ne bude imao oblik i sadržaj koji klijntu savršeno odgovara.
 

Najčešće postavljana pitanja - Zaštita privatnosti podataka - Cenovnik - Kontakt

Prevodilačka agencija "Bukurov i saradnici", 2008.