Prevodilkacka agencija logo

Naslovna > Usluge prevodjenja

Usluge prevodjenja

Pružamo usluge pismenog prevođenja stručnih tekstova iz oblasti farmakologije, kliničkih ispitivanja lekova i medicinskih sredstava, dokumentacije za lekove i lekovita sredstva, medicinske dokumentacije, naučno-istraživačkog materijala i dr. Na sledećim stranicama možete saznati više o načinu na koji radimo sa svakim od navedenih tipova materijala.

Cilj nam je da prevode i procedure prevođenja standardizujemo kako bismo umanjili mogućnost grešaka i unapredili profesionalnost i jednobraznost prevoda. Saznajte više o tome u odeljku o metodama kontrole kvaliteta.

Zadovoljstvo klijenta nam je na prvom mestu. Zbog toga smo i pored stalnog rada na standardizaciji usluga prevođenja zadržali fleksibilnost u radu s klijentima. Rado ćemo vam zaći u susret kako bismo zajednički došli do rešenja koje će vam savršeno odgovarati. Molimo vas da pogledate ostatak naše prezentacije i da nas kontaktirate ukoliko budete imali bilo kakvih pitanja u vezi s našim uslugama. Na sledećim stranama predstavljene su neke od naših standardnih usluga:

Prevođenje materijala vezanog za klinička ispitivanja lekova

Prevodjenje ostalog materijala vezanog za lekove i medicinska sredstva

Prevodjenje medicinske dokumentacije

Prevodjenje naučno-istraživačkog materijala

Ostale usluge prevođenja i obrade materijala

 

Najčešće postavljana pitanja - Zaštita privatnosti podataka - Cenovnik - Kontakt

Prevodilačka agencija "Bukurov i saradnici", 2008.